an de stad verbindt via inclusieve on

an de stad verbindt via inclusieve on

Postby caicai2017 » 2019-10-09 05:46

Die schoen, gemaakt van groen suède met een oranje Swoosh, is het vertrekpunt voor de oude Nike-medewerker Tom Sachs. Zijn onderzoek naar kinderschoenen manifesteert zich in wieg- en peutergrootte versies van de Mars Yard en Mars Yard Overschoen.
"De Sachs-studio is een professioneel atletisch team. Onze sport maakt sculptuur. Nike maakt hoogwaardige producten voor Adidas Ultra Boost Womens de behoeften van kampioensatleten wereldwijd en Nike maakt onze uniformen", zegt Sachs. "Waar het om gaat, mijn zoon, Guy Louis Armstrong Sachs, zit nu in het beeldhouwteam. Nike Air VaporMax Mujer Hij is een belangrijk onderdeel van het team en hij heeft zijn Franse werkjurk, zijn 10 kogels onesie en nu heeft hij zijn Mars Yards."
De schoenen hebben een flexibele zool en een klittenbandsluiting. Dit ondersteunt de beweging van jonge atleten en, belangrijk voor Sachs, maakt ze eenvoudig aan te trekken. "De schoen is heel, heel flexibel en dat is wat je uiteindelijk wilt bij het ontwikkelen van een sterk nieuw lid van het team - je wilt niet veel structuur," zegt hij.
Compleet met aangepaste doos Nike Air VaporMax Womens en de nu gebruikelijke kleurenschema's, brengen NikeCraft Mars Yard en Mars Yard overschoenen 9 oktober uit in wiegmaten (1C tot 4C) en peutermaten 5C tot 10C. 26 Nike Air Max 90 Womens september 2019 - De geschiedenis van de Air Max 90 volgt een nu vertrouwd traject van prestatieproduct tot nietjes voor streetwear. Ontworpen door Tinker Hatfield en oorspronkelijk Nike Air Force 1 Dámské uitgebracht als de Air Max 3 in 1990, werd de schoen een cultklassieker na de herintroductie (en daaropvolgende hernoeming) in de vroege jaren 2000.
In de daaropvolgende decennia heeft de Air Max 90 vele iteraties gemaakt op weg naar onsterfelijkheid van schoenen, waaronder felbegeerde samenwerkingen en schone, essenti?le make-up. Een deel van het erfgoed is te danken aan een omhelzing in Europa, waar de Air Max 90 synoniem is geworden met de creatieve gemeenschap op het continent en binnen Adidas Ultra Boost Mujer Groot-Brittanni?. Het Nike BSMNT Air Max 90 City Pack gaat helemaal over het kanaliseren van die historische energie.
Drie stijlen die drie steden vertegenwoordigen - Nike Air VaporMax Dámské Glasgow, Manchester en Londen - zijn ge?nformeerd door de Basement, een hedendaags collectief in Londen dat de jonge creatieven van de stad verbindt via inclusieve online en Adidas Superstar Dames offline platforms. Elk distilleert het essenti?le karakter en de omgeving van zijn naamgenoot. Deze Air Max 90 is een eerbetoon aan deze rebelse, vreugdevolle, vooruitstrevende gemeenschap die voortdurend evolueert en verwachtingen tart. De zachte oranje veiligheidstong en het reflecterende Swoosh- en hiellipje zijn ge?nspireerd op de iconische verkeerskegel die op het hoofd van het standbeeld van Duke Of Wellington in het centrum van Glasgow is geplaatst. De schoen brengt 5 oktober uit. De tweede BSMNT Nike Air Max 90 Womens Blue Air Max 90-release valt op 12 oktober en legt de onverschrokkenheid van Manchester vast. De schoen is verpakt in twee dichtheden van slijtvaste en waterbestendige Nike Air Force 1 Womens Cordura. Het juweel Swoosh is de eerste in zijn soort op een Air Max 90. Het webbing- en pull-tab-systeem voegt een niveau van technische functionaliteit toe. Het kwartpaneel dat rond de schoen loopt, is gemaakt van zwart 3M, wat de zichtbaarheid verhoogt met behoud van de heimelijke esthetiek van de schoen
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 1426
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron