ed zijn gebouwd om snelheid te m

ed zijn gebouwd om snelheid te m

Postby caicai2017 » 2018-12-20 05:24

Analist voor sportindustrie Matt PowNike Air Max 270 Womensell van de NPD Group heeft zojuist een lijst vrijgegeven met de best verkopende modellen van februari tot april. De ranglijsten werden bepaald door de dollaromzet en de bevindingen zijn enigszins verrassend.
Drie Stripes-kanshebbers vanaf 2017, zoals de Superstar - een sneaker die vaak een onderdeel is van deze bestsellerlijsten - en Tubular Shadow zijn nergens te vinden. In plaats daarvan worden alle tien spots bezet door labels van Nike, waarondeAdidas Superstar Womensr Jordan Brand en Converse.
Ondanks deze verschuiving is het business as usual op de eerste plaats, waar de budgetvriendelijke Nike Tanjun stevig op de eerste plaats staat. Andere opmerkelijke iNike Air Max 90 Womens Pinknzendingen zijn de doorgaans beperkte Air Jordan 1 High OG en het debuut van de Air Max 270, waarvan de laatste pas in maart formeel werd uitgebracht.
Sommigen verwachten misschien meer gehypte releases,Nike Air Max 270 Womens zoals schoenen uit de Off-White x Nike "The Ten" -collectie van Kanye West of Adidas Yeezys van Kanye West, maar door de beperkte oplage van deze sneakers kunnen ze nummers verzamelen die vergelijkbaar zijn met een breder publiek beschikbare algemene releases.
Het is ook vermeldenswaard dat deze lijst specifieke kleuren niet belicht, maar in plaats daarvan een weergave is van de totale verkoop van elk model. Om u te helpen trainingsapparatuur www.ramonurbanolibros.esvinden die net zo functioneel als stijlvol is, proberen we de nieuwste producten uit en laten we u weten hoe ze doen het als we ze op de proef stellen.
Je hebt misschien gehoord van een vriend, trAdidas Deerupt Womensainer of een willekeurig persoon in de sportschool datAdidas Superstar Womens Nike sneakers "niet goed zijn om te rennen", omdat ze niet ondersteunend genoeg zijn om lange afstanden af ??te leggen of niet goed zijn gebouwd om snelheid te maken werk. Dit is een veelgehoorde kritiek op het merk en het is nogal ironisch gezien Nike's rijke track en field-erfenis en slagkracht onder professionele hardlopers. Dit is iets dat zelfs Chris Nuelle, een Nike EKIN-expert, eerder heeft gehoord - en hij zegt dat het zijn hoofdpijn. "Ik denk dat er een tijd in de geschiedenis is geweest waarin onze innovatie misschien niet in overeenstemming was met waar onze hardlopers op af wNike Air Max 2017 Femmearen", zegt hij op een lanceerevenement deze week. "We beginnen aan de staart te komen van mensen die hierdoor getroffen zijn." In het afgelopen jaar heeft Nike een paar hardloopspecifieke innovatieNike Air Max Tavas Femmes ontwikkeld die de percepties van mensen kunnNike Air Max 95 Femmeen veranderen, zoals de Nike Epic React. En meest recent lanceerden ze Nike Zoom Pegasus Turbo, Nike's meest geavanceerde hardloopschoen tot nu toe. Wat is er zo speciaal aan deze hardloopschoenen in vergelijking met vorige modellen? Zoom X-schuim, dat Nuelle liefkozend "het eenhoornschuim" noemt, is het lichtste, meest responsieve schuim dat ze ooit in een schoen hebben gebruikt. (De 'reactiviteit' van een schoen verwijst meestal naar de stevigheid ervan, of hoe snel het op kracht kan reageren.) Dat is een groot probleem, want met schuim is er gewoonlijk een afweging tussen gewicht en reactievNike Air Odyssey Femmeermogen: wanneer een schuim licht is, verliest het reactievermogen; als het reageert, is het meestal zwaarder. "Dit schuim doet het tegenovergestelde," zegt Nuelle.
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 1012
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests