ders. Met de grondige verkenning van de ma

Post any general questions here; if you have an emergency, post in the '999/911' forum.

ders. Met de grondige verkenning van de ma

Postby yaya2017 » 2018-07-06 07:52

Toch had Wedbush's Christopher Svezia het vertrouwen dat Nike zijn eigen renaissance zou kunnen Nike Air Zoom Spiridon Womens beginnen. "De cadans van nieuwe schoenenstijlen is opmerkelijk hoger ten opzichte van een jaar geleden en de pijplijn omvat meer retro- en casual silhouetten", schreef Svezia in een Nike Air Force 1 Femme notitie aan investeerders. De aandelen van Nike stegen vrijdag met $ 63,05 per aandeel en daalden met 0,58% voor het jaar. (Reuters) - Nike Inc (NKE.N) verslaat ramingen van het vierde Nike Air Odyssey Femme kwartaal van winst en omzet, omdat nieuwe lanceringen en focus op direct-to-customer verkopen hielpen Nike Air Force 1 Damen de verkoop in Noord-Amerika voor de eerste keer in een jaar terug te draaien. De aandelen van de Dow-component stegen met 8 procent tot $ 77,40 en waren goed op weg om vrijdag een record te halen nadat Nike Air Max 2017 Womens het bedrijf ook een nieuw terugkoopprogramma van $ 15 miljard had aangekondigd en zei dat het verwachte inkomsten uit het begrotingsjaar 2019 verwachtte aan het hogere einde van zijn eerdere voorspelling. op basis van een atletische schoenmaker heeft het moeilijk gehad in Noord-Amerika, de grootste markt, omdat het vecht tegen de hevige concurrentie Nike Roshe Run Donne van een oplevende Adidas (ADSGn.DE) en Puma, evenals faillissementen van sportdetailhandelaars zoals Sports Authority en Sports Chalet.Nike heeft gereageerd met een e mphasis op nieuwe lanceringen Adidas ZX Flux Donne en rechtstreeks aan klanten verkopen via haar winkels en online, terwijl ze ook samenwerken met Amazon.com Inc (AMZN.O).

Het bedrijf lanceerde verschillende sneakers in het vierde kwartaal, waaronder de lijn schoenen van zangeres Kendrick Lamar in Cortez Kenny III. De nieuwe producten van de laatste drie maanden, Air Max 270, VaporMax en Epic React, zijn al de 3 best verkopende atletische schoenen voor dames. modellen boven de $ 125. De verkoop in Noord-Amerika steeg met 3,25 procent, wat volgens analisten een stijging van 0,98 procent opleverde, volgens Thomson Reuters I / B / E / S. "Ze halen waarschijnlijk een deel van hun schapruimte Nike Roshe Run Womens terug verloren, "zei Edward Jones-analist Brian Yarbrough. Nike zei dat het verwacht dat de inkomsten van 2019 in het hoge enkelcijferige bereik zullen liggen, vergeleken met de eerdere prognose Adidas Superstar Donne Rosa van een midden tot hoog eencijferige groei." Ik ben ervan overtuigd dat we gebruik dit kwartaal als een katalysator voor groei naar fiscaal '19 en daarna ', zei CEO Mark Parker tijdens een telefoongesprek met analisten.Nike zei dat het verwacht dat de brutomarge ongeveer 50 basispunten Nike Free Run 2.0 Womens zal uitbreiden of iets groter zal zijn in 2019, gevoed door volwaardige prijsverkoop en groei in zijn direct-to-customer-activiteiten. Vierde kwartaal was de brutomarge met 60 basispunten gestegen tot 44,7 procent. Het netto-inkomen steeg tot $ 1,14 miljard, of 69 cent per aandeel, in het vierde kwartaal eindigend op 31 mei, van $ 1,01 miljard, of 60 cent per aandeel, een jaar eerder.

Exclusief eenmalige items verdiende het bedrijf 69 cent per Adidas ZX 750 Donne aandeel, terwijl het een schatting van 64 cent scoorde. De totale omzet steeg met 12,8 procent tot 9,79 miljard dollar, ook topping-schattingen van 9,41 miljard dollar. Het bedrijf, dat een omzetdoelstelling van USD 50 miljard voor 2020 heeft vastgesteld, De omzet in het fiscale jaar 2018 steeg met 6 procent tot $ 36,40 miljard. (Dit verhaal corrigeert om te zeggen dat de verkoop in Noord-Amerika 3,25 procent steeg, niet 2,76 procent, in paragraaf 7) Het rapport Hard Tennis tennisschoenen biedt realistische gegevens en belangrijke informatie over de wereldwijde 'harde rechtbanken' Tennisschoenenmarkt ". Het rapport biedt een volledig onderzoek naar de groeifactoren in de markt en naar bestuurders. Met de grondige verkenning van de marktlimieten; Nike Air Zoom Pegasus 34 Mujer de gebruiker krijgt de mogelijkheid om de komende projectie te maken. Het rapport bevat ook doorlopende mode, afhankelijk van de productietechnieken, technologische ontwikkelingen en innovaties. Daarnaast worden verschillende hoofdrolspelers die de wereldmarkt be?nvloeden, waaronder ASICS, New Balance, Adidas, Nike, K-Swiss, PUMA, JiYe, Head besproken in het rapport.
yaya2017
Regular member
 
Posts: 446
Joined: 2017-08-08 05:14

Return to Health, care and maintenance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron