de aandelen in de industrie veel steun

Post any general questions here; if you have an emergency, post in the '999/911' forum.

de aandelen in de industrie veel steun

Postby yaya2017 » 2018-07-09 01:50

-Susquehanna Financial Group-analisten blijven voorzichtig. "Zichtbaarheid op de vraag of Nike Noord-Amerika kan laten groeien in een tempo van enkele centimeters, terwijl het merk heilig blijft, zal waarschijnlijk pas na het eerste kwartaal van 2019 verschijnen," schreven Nike Air Huarache Femme analisten onder leiding van Sam Poser. Analisten uitten ook hun bezorgdheid over de vraag of Nike het doel van $ 50 miljard voor de komende vijf jaar kan behalen. "[A] s de druk voor groei in Noord-Amerika stijgt, Nike mogelijk meer product op de markt moet Nike Air Max 90 Femme 'duwen', omdat het realiseert zich dat het 'pull'-model de langetermijndoelstellingen niet zal ondersteunen,' aldus analisten. "Met andere woorden, als Nike grote volumes van zijn nieuwere platforms op de markt brengt om verkoopdoelen te bereiken, zal er waarschijnlijk een overaanbod optreden, met als gevolg merkerosie, verslechtering Nike Air Pegasus 83 Damen van de brutomarge en omzetdaling." Susquehanna prijzen Nike aandelen neutraal met een prijsdoel van $ 64. Oakago, IL - 19 juni 2018 - Vandaag bespreekt Zacks Equity Research de schoenen en retailkleding, waaronder NIKE NKE, Adidas ADDYY en Rocky Brands Inc. Positieve nieuwsstroom over de versterking van de Amerikaanse economie heeft gedreven de outperformance van de detailhandel in het algemeen. De aanscherping van de Amerikaanse arbeidsmarkt met een werkloosheidspercentage dat in mei afneemt tot het laagste Adidas ZX Flux Mujer niveau sinds 2000, heeft de consumptietevredenheid van de consument verder Nike Air Max 90 Homme gestimuleerd.

De bereidheid van consumenten om te besteden en hun kansen op werk verbeterden ook de detailhandelsverkopen die in mei met 5,9% stegen. Deze rapporten naast het commentaar van de Fed op verbeterde economische activiteit en de tweede Nike Air Max 95 Damen renteverhoging dit jaar gaven aan dat de economie bezig is met een groeitraject. Hoewel dit duidelijk laat zien dat economische factoren op de korte termijn het benodigde momentum voor de retailsector zullen blijven bieden, merken we op dat de recente Nike Air Max 1 Womens groei voor met name de schoenen- en retailkledingindustrie voornamelijk wordt aangestuurd door de FIFA Wereldbeker 2018 in Rusland. De industrie behoort tot de voornaamste begunstigden van de hype die door dit massale sportevenement is gecre?erd, aangezien sommige Nike Air Max 270 Womens belangrijke spelers in de sector de belangrijkste sponsors van het evenement Nike Air Max Tavas Damen zijn. NIKE en Adidas hebben met name lucratieve sponsorcontracten met betrekking tot de FIFA World Cup. Terwijl kleding het fundamentele segment is in de mode-industrie, kan een betere penetratie van de atletische schoenenindustrie in de Verenigde Nike Air Max 2017 Mujer Staten worden toegeschreven aan het vergroten van het bewustzijn en de toegeeflijkheid in fitnessactiviteiten. zoals hardlopen, wandelen, trailing, aerobics en training. Andere trends die de sector bepalen, zijn onder meer aandacht voor milieuvriendelijke Nike Air Max 97 Womens producten, innovatie, verbetering van de aanwezigheid van omni-channel en een groeiende vraag naar maatwerk.

?Echter, elke traagheid in de wereldeconomie kan de vooruitzichten van de industrie temperen, aangezien een hogere consumptie-consumptie de belangrijkste Nike Air Presto Womens oorzaak is van de algehele gezondheid van de industrie. Als we kijken Nike Roshe Run Mujer naar het rendement voor aandeelhouders van het afgelopen jaar, lijkt het spel voor de industrie positief te zijn geweest met economisch herstel aan de grens en het FIFA World Cup doet zijn deel om het vertrouwen van beleggers te vergroten. Bovendien Nike Air Max 95 Femme krijgen de aandelen in de industrie veel steun van strategie?n zoals het bouwen van een omnichannel platform, productinnovatie, kostenbeperking en meer. Het is echter vermeldenswaard dat er een aanzienlijk gebrek aan synchronisatie was in de prestaties van Nike Air Max 2017 Womens individuele aandelen binnen de groep. Terwijl sommige schoenen en kledingvoorraden last hebben van gespannen marges als gevolg van de toegenomen kosten om in te spelen op de veranderende trends in de sector, doen anderen met solide financi?le steun en effectieve uitvoering van strategische plannen het beter.
yaya2017
Regular member
 
Posts: 446
Joined: 2017-08-08 05:14

Return to Health, care and maintenance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron