g te bezien. In het algemeen zijn consumen

Post any general questions here; if you have an emergency, post in the '999/911' forum.

g te bezien. In het algemeen zijn consumen

Postby yaya2017 » 2018-12-18 08:43

In de sneakerwereld is er veel concurrentie om de meest bounciest loopzool te bieden, waarvan een groot deel gericht is op chemische engineering. Adidas is al enkele jaren succesvol met zijn populaire Boost-zolen, die zijn gemaakt door het chemische bedrijf BASF en die een exclusieve licentie hebben voor Adidas. Ze zijn ook geen EVA. Ze zijn Nike Air Max 90 Mujer gemaakt van heel Nike Air Max 90 Damen veel kleine, individuele Adidas ZX Flux Womens pellets van TPU-thermoplastisch polyurethaan-samengesmolten.Onder Armor staat op het punt zijn Hovr-platform te introduceren, ontwikkeld in samenwerking Nike Air Presto Womens met Dow Chemical. Het is een schuim op basis van alkeenwas. Justin Howe, de creatieve directeur van het design van schoenenontwerp van UA, beschreef het voor WWD (paywall) als een "anchor-technologie" en een "game changer" voor het bedrijf, dat de laatste tijd moeite heeft gedaan om zijn high-potential sneaker business te laten groeien. verleden, met de standaardmethode om met de hand schetsen te tekenen en deze in te voeren in computerontwerpprogramma's, hadden ze zoiets niet kunnen doen. Om verschillende formaten te maken, zouden ze een ontwerp naar boven of naar beneden schalen, een methode die de eigenschappen van de zool enigszins wijzigt Nike Air Max 97 Damen naarmate het Nike Air Presto Femme formaat verandert Nike Air Max 90 Femme (vergelijkbaar met de manier waarop kleding met een eenvoudige grootte naar boven of naar beneden de neiging heeft om slecht te passen).

Nike wendde zich Balenciaga Speed Trainer Womens niet tot een externe partner om React te cre?ren. "Het is allemaal in-house gedaan met ons team van chemische ingenieurs en ontwikkelaars, waarvan ik denk dat het zeker een voordeel voor ons is, want we hadden er veel tijd aan te besteden," zegt Holts. "Het kostte meer dan 400 herhalingen om de formule precies goed te krijgen." De strepen die zichtbaar zijn langs de tussenzool en buitenzool zijn functioneel. Ze zijn bedoeld om de demping en ondersteuning van het schuim te versterken en ze worden gegenereerd door een computer. Nike verzamelde duizenden datapunten over hoe atleten van verschillende geslachten en voetmaten druk uitoefenen op hun voeten. Het Nike Air Max 95 Mujer voerde deze gegevens in in een programma dat een algoritme retourneerde, dat bepaalt waar en hoe diep de striations zijn. Holts zegt dat het de Epic React Flyknit toestaat om precies Nike Air Max TN Damen dezelfde demping en energieretour voor elke hardloper te bieden, of ze nu een damesmaat 5 of een herenmaat 12 dragen.

Nike zegt dat zijn nieuwe React-producten snel in de plaats zullen komen van zijn vorige looptechnologie, Lunarlon. Het is een platform voor casual hardlopers en racers, in tegenstelling tot producten zoals de nieuwe Zoom Vaporfly 4%, die Nike op een dag laat een persoon een marathon laat lopen in minder dan twee uur. (Stel je eens voor, een voorhistorische voorouders!) Casual hardlopers zijn een veel grotere markt, maar hoeveel React het merk nog meer zal versterken, valt nog te bezien. In het algemeen zijn consumenten in de VS momenteel Adidas Superstar Femme bezig met Adidas ZX Flux Femme het doorgeven van Nike Air Max 97 Donne prestatieproducten ten gunste Nike Air Presto Mujer van meer casual, modieuze sneakers. Winkels worden ook overspoeld met lopende silhouetten, zoals NPD's analist uit de sportindustrie, Matt Powell, opmerkte in een afzonderlijke opmerking over de voorspellingen van 2018. "De moderne runner-trend die de afgelopen jaren de markt heeft gedragen, wordt alomtegenwoordig", schreef hij. "De industrie moet dit snel aanpakken en het volgende nieuwe idee vinden, voordat de moderne hardloper wordt uitgespeeld."
yaya2017
Addicted member
 
Posts: 623
Joined: 2017-08-08 05:14

Return to Health, care and maintenance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest