ijn sportieve afkomst en opwindende hedendaagse on

Post any general questions here; if you have an emergency, post in the '999/911' forum.

ijn sportieve afkomst en opwindende hedendaagse on

Postby yaya2017 » 2019-01-15 08:13

Dit doel wordt bereikt door de gouden kleur van het jersey-ontwerp, een Adidas Sobakov Femme tint die altijd de identiteit van de club heeft bepaald, en de grootschalige, iconische Nike Air Max 2017 Femme Pumas-afbeelding op de borst, met een onderliggende tussenkomst van ere-botten. De "V" -hals heeft Nike Air Max 90 Femme een marineblauwe strook en aan de achterkant een band die het gouden Pumas-schild benadrukt. Deze week Adidas Prophere Womens zullen Nike en de Oklahoma State University het 30-jarig jubileum vieren van het legendarische '88-seizoen van Barry Sanders met throwback-uniformen. De look, gemarkeerd door een klassieke oranje trui gebouwd op het Nike Vapor Untouchable-chassis, staat centraal wanneer de Cowboys Texas spelen in het Boone Pickens Stadium, een theater waarin Sanders glorie vond en uit de eerste hand het bouwen van een vurige community rond college football heeft ervaren .Stillwater. Adidas Arkyn Femme "Als je praat over de evolutie van interesse in het team, denk ik aan mijn tweede Adidas Temper Run Femme jaar in 1987. Ik deed op dat moment kick-return taken. Dat was waarschijnlijk de eerste keer dat ik een stampvol stadion, full house, sta-kamer alleen had gezien. "

Een jaar later zou de Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens gemeenschap van Stillwater tot leven komen terwijl de terugweg een van de grootste seizoenen in de geschiedenis Nike Air Presto Femme van het college-voetbal voortbracht, op weg naar het winnen van de meest prestigieuze individuele eer. Sanders noemt zijn tijd in Oklahoma State een bestemming op zichzelf, niet alleen het middel tot een professioneel einde. Hij zou later een van de grootste rennende mensen aller tijden worden, maar die collectieve fan spirit in Stillwater blijft hem bijzonder. "Het leek op twee verschillende werelden tussen universiteit en de profs," zegt Sanders. "De Adidas ZX 750 Mujer fans en de spelers, ze zijn als één. Als je op de universiteit zit, heb je het gevoel Nike Air Vapormax Femme dat je meer een deel van de gemeenschap bent. Het was zeker zo bij Stillwater. "De laatste paar Adidas ZX Flux Femme jaar is Jordan Brand steeds meer aanwezig in Parijs. Een Jordan-only winkel - Jordan Bastille - Adidas NMD Femme opende in 2016 en in 2017 kondigde het merk een partnerschap aan met de Franse Basketball Federation. Deze voorbeelden ondersteunen een langdurige, organische relatie tussen merk en stad, die begon met het eerste bezoek van Michael Jordan in 1985. Die verbinding is de afgelopen decennia behouden gebleven, benadrukt door de voortdurende ondersteuning van het Quai 54 World Streetball Championship.

Die maken allemaal de aankondiging van vandaag - Jordan Brand zal zijn eerste collectie hebben bij een voetbalclub, Paris Saint-Germain - zich helemaal geschikt voelen. "Jordan Brand en Paris Saint-Germain delen een duidelijke positie in sport en stijl, dus om samen te werken met de club past het natuurlijk," zegt Michael Jordan. Jordan's gedachten Nike Air Max 95 Mujer worden herhaald door PSG-president Nasser Al-Khelaifi, die opmerkt: "De samenwerking tussen Paris Adidas ZX 750 Dames Saint-Germain en Jordan Brand weerspiegelt de ambitie van beide merken om stijl, prestaties en innovatie te combineren. We delen veel waarden met Jordan Brand, dat wereldwijd bekend staat om zijn sportieve afkomst en opwindende hedendaagse ontwerpen. We geloven dat het een partnerschap is dat onze fans zal opwinden, ons zal helpen een nieuw publiek te bereiken en ons wereldwijde bereik te vergroten. "We zijn een van de grootste fans van Jordani? in de wereld. Wij zijn Nike Air Max TN Damen superfans. "
yaya2017
Addicted member
 
Posts: 681
Joined: 2017-08-08 05:14

Return to Health, care and maintenance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron