verhitte technologie in de biofarmaceutische sect

New to freshwater? This is the place to post!

verhitte technologie in de biofarmaceutische sect

Postby caicai2017 » 2018-07-12 03:34

In plaats van zwaar te leunen op goedbetaalde sporters, zoals Nike, werkte Adidas met beroemdheden als Kanye West, die toezicht hield op de oprichting van de best verkopende Yeezy-schoenen. De zool "Boost Technology" maakte zijn Nike Air Force 1 Donne schoenen ook enorm populair onder hardlopers.
Nike reageert met nieuwe productcategorie?n, zoals de React-hardloopschoenen, veerkrachtige VaporMax-schoenen en ZoomX-zolen om de boost van Adidas te weerstaan. Het voert ook zijn "Triple Asics Gel lyte 3 Femme Double Strategy" uit om zijn innovatie, productiesnelheid en directe verbindingen met consumenten op meerdere fronten te verbeteren.
Maar Nike speelt nog altijd tegen Adidas omdat het probeert zijn afhankelijkheid van de trage Noord-Amerikaanse markt Nike Air Max 90 Damen te verminderen en zijn productportfolio uit te breiden.
De waarderingen en dividenden
Nike ruilt 28 keer de winst, wat overeenkomt met het gemiddelde in de sector van fabrikanten van schoenen en accessoires. Adidas is iets goedkoper, met een achterstand van P / E van 27. Maar vooruitblikkend, Nike's voorwaartse P / E van 28 is veel hoger dan de voorwaartse P / E van Adidas van 22.
Het dividendrendement van Nike van 1,2% verslaat echter het 1% -rendement van Nike Air Max 90 Femme Fleur Adidas. Nike heeft de afgelopen 12 maanden 31% van Nike Air Force 1 Womens zijn inkomsten aan dat dividend besteed en Adidas heeft 30% besteed - wat beide bedrijven voldoende ruimte geeft voor toekomstige wandelingen.
De winnaar: Adidas
Nike is een laag risicoprofiel, maar Adidas 'beter gediversifieerde activiteiten, slimme turnaround-bewegingen, sterkere groei en lagere waarderingen maken het tot Nike Air Presto Dames de betere investering voor 2018. Voor elke oververhitte technologie in de biofarmaceutische sector lijkt een les in nederigheid nooit ver achter. Maar het lijkt erop dat de meeste terug te voeren zijn tot een nederig geheugensteuntje: Moeder Natuur voert al bijna 4 miljard jaar biotechnologisch onderzoek en ontwikkeling uit. Het is het beste om haar aan jouw kant te hebben.
Vandaag in Cleveland zal Paul George zijn tweede signature schoen, de PG2, debuut maken. Passief genoeg zal hij het doen tijdens een wedstrijd die de status van de achtjarige prof zal Nike Air Max 90 Dames testen als een van de beste tweewegspelers van de league en op een baan omringd door andere atleten die het Nike Air Max 95 Femme onderscheid delen van het bezitten van een eigen signature schoen.
"Denk aan de erfenis van Nike Basketball in het algemeen en alle bekende atleten die we onderweg hebben Nike Air Max Classic BW Dames gehad en hoe spannend veel van die producten zijn geweest en hoe ze zo cultureel relevant zijn," zegt Tony Hardman, ontwerper van zowel de PG1 en PG2. "Een deel van die erfenis zijn, is zwaar; je probeert er onderweg gewoon je stempel op te drukken. Nike Air Max 2017 Femme "
Hier zijn vijf regels waar George en Hardman zich aan houden, zodat ze indruk kunnen blijven maken op hun kijk op de kenmerkende
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 665
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Getting started!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron