ductlead van de schoen, dat ze o

New to freshwater? This is the place to post!

ductlead van de schoen, dat ze o

Postby caicai2017 » 2019-01-10 05:14

We plaatsen elke schoen in real-world gebruik en een reeks mechanische tests in ons lab om u objectieve en exclusieve gegevens te bieden. Naast het gewicht van een schoen, meten we de dikte van de zool (alles dat tussen je voet en de weg zit), hoe goed het schuim je opkweekt en de Nike Air Max Zero Femmeflexibiliteit Adidas NMD Femme van de voorvoet. Dit alles is in aanmerking genomen in onze beoordelingen van elke schoen. In 1989, toen Nike een paar zelfrijzende schoenen uitvond voor Terug naar de Toekomst Deel II, cre?erde het per ongeluk een probleem dat het Nike Air Max Vision Femmemerk al decennia lang achtervolgde. De schoenen van Marty McFly werkten alleen dankzij filmmagie, maar Nike is al sinds mensenheugenis bezig met het maken van schoenen die zichzelf vetersluiten. Het merk reproduceerde met succes een eenmalige versie van de Air Mags - eigenlijk functionele zelfveterschoenen - en debuted hen in 201Nike Air Max Vision Mujer 6. Een maand later kondigde Nike aan dat de technologie gezien in Back to the Future eigenlijk naar klanten in de vorm van een sneaker van $ 720: de HyperAdapt. Toch was Nike blijkbaar niet tevreden. Gisteren liet Nike's CEO Mark Parker weten dat het merk dichterbij Nike Air Max 95 Femme dan Nike Air Max 2017 Womens ooit is bij de toekomst die het zich in 1989 voorstelde: dat schoenen die zichzelf rijgen niet alleen filmmagie zullen zijn, of onbetaalbare verzamelobjecten, maar de norm. Parker zei dat Nike de HyperAdapt betaalbaarder zal maken en ze in www.ramonurbanolibros.es grotere hoeveelheden vrijgeeft. Dat eerste deel is een groot probleem: die 720 dollar HyperAdapts zijn misschien wel een van de duurste items die Nike ooit heeft uitgebracht. Het is echter opmerkelijk dat gewone mensen niet de enige zijn die ze dragen.
Parker liet ook vallen dat atleten de nieuwe HyperAdapts zullen dragen tijdens echte Nike Air Max 95 Femme spelacties. Dit is al lang een droom voor de technologie. Rond de release van de eerste versie zei Tiffany Beers, de voormalige productlead van de schoen, dat ze op een dag echte voordelen voor pro-atleten zouden kunnen hebben. Neem bijvoorbeeld een NBA-speler: Adidas Superstar Womens hij vouwt zijn schoen zo strak als hij kan zodat zijn sneakers niet verschuiven wanneer hij snijdt en naar beneden snelt. Het probleem is dat de schoenen tijdens het hele spel, tijdens de tijd op de bank of langere pauzes, de strakheid van Nike Air Vapormax Femme de boa constrictor behouden. Strakke schoenen zijn een van de redenen waarom deze jongens zulke knoestige voeten hebben - en waarom ze allemaal achter een goede pedicure komen. Hypothetisch kan de HyperAdapt tijdens downtime eenvoudig worden losgemaakt tijdens een game en vervolgens weer gemakkelijk op zijn plaats zitten als dat nodig is.
Nike Air Max Zero Mujer Er was nog veel meer goed nieuws voor Parker om te delen tijdens de oproep. Niet alleen komen de schoenen die zichzelf vetersluiten naar de massa, maar de winst van Nike is gestegen. Zelfs in het midden van de omzet van het management, aangewakkerd door www.clairerooney.co.uk de giftige bro-cultuur, vindt de Swoosh manieren om inkomsten te genereren - misschien door zichzelf te veranderen in een enorme speler in de modewereld. Wereldwijde verkopen stegen met 9 procent - waarmee het merk op schema kwam en in 2023 $ 50 miljard omzet bereikte, aldus ESPN-verslaggever Darren Rovell.
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 1012
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Getting started!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests