et beter presteert en toch tegen

New to freshwater? This is the place to post!

et beter presteert en toch tegen

Postby caicai2017 » 2019-07-29 04:08

Hoewel er veel is gezegd rollapaluza.fr over het potentieel dat Trump's vierde tranche van tarieven aanzienlijke gevolgen heeft voor schoenen en modezaken, wees Poser erop dat, hoewel Nike 25% van zijn schoenen en kleding in China produceert, hij heeft geleerd dat slechts "een kleine hoeveelheid van dat product [minder dan 10%] wordt in de VS ge?mporteerd ”(de vierde tranche van tarieven is onderdeel van een jaar lang handelsconflict tussen Adidas Superstar Womens de Verenigde Staten en China dat de VS al nieuwe heffingen op de Chinese invoer van $ 200 miljard heeft gegeven China reageerde Nike Air Max 720 Damesmet tarieven van $ 60 miljard aan Amerikaanse import.)
"Tariefzorgen zijn overdreven," voegde Poser toe.
Evenzo voorspelde Canaccord Genuity Inc.-analist Camilo Lyon een "sterke finish" voor Nike's fiscale 2019, met een versnelde groei tot 2020.
“Onze kanaalcontroles in combinatie met robuuste mid-single-cijferige Nike Roshe Run Donne comp-groei van retailers zoals Foot Locker en Hibbett Sports wijzen op toenemende schaal en sterkte van doorverkoop Nike Air Max 90 Womens in verschillende belangrijke schoenenplatforms [zoals] VaporMax, Air Max 270/720 en React, "Schreef Lyon op 19 juni." Bovendien verwachten we dat Jordani? verdere verbetering zal laten zien, omdat discussies met onze contacten in de branche aangeven dat de doorverkoop na een sterke lanceringskalender bleef toenemen. "
Hoewel hij gelooft avamedicus.de dat het marktaandeel van het merk in regio's zoals Europa, het Midden-Oosten en Afrika wordt "gedeeltelijk gemaskeerd door verhoogde tegenwind voor FX", zei Lyon dat hij verwacht dat de valutadruk in Q1 2020 aanzienlijk zal verdwijnen als nieuwe hedges van kracht worden.
Over het geheel genomen schat de consensus de winst van het vierde kwartaal van Nike op 66 cent per aandeel - een dip van 4% ten opzichte van het voorgaande jaar, voornamelijk vanwege wisselkoersveranderingen - op de omzet van $ 1Nike Air Max 270 Femme0,2 miljard, wat een groei van 4% betekent in 2018.
"Nike blijft een solide strategie uitvoeren en zijn aangesloten consumenten voorzien van een marktvergrotend, innovatief product - ook steeds meer voor vrouwen - omdat het beter presteert en toch tegen een lagere premie (14%) handelt aan collega's zoals Adidas Group (26%)," schreef Wedbush-analist Christopher Svezia, die een 'overtreffen'-Nike Air Max 97 Damen rating van de voorraad van het merk herhaalde. Deze verbeterde Pegasus heeft ZoomX-schuim, dat voor het eerst te zien was in de eerder genoemde VaporFly 4% -schoen, en werd ontworpen als een sleutelwapen in het' Breaking2'-plan van Nike om te kraken de barrière van 2 uur over een marathonafstand. In feite was deze Pegasus de eerste keer dat de technologie echt naar beneden druppelde voor gebruik door louter stervelingen. Het resultaat was een verbluffend Nike Roshe Run Damen glad paar schoenen, elke dag gebouwd voor gebruik, maar in staat om seconden van je persoonlijke records te snijden. Ze zijn niet alleen vernoemd naar een vliegend paard, maar zien er ook mooi uit, in verschillende kleuren. Hardloopschoenen zijn de afgelopen jaren zeker veel sexier geworden, en Pegasus Turbo is daar een goed voorbeeld van.
Het ZoomX-schuim geeft de energieteruggave die kan concurreren met zelfs de geliefde Boost-zolen van Adidas, maar dan in een lichtere schoen - slechts Nike Air Max 720 Donne 238 g in maat 9. Op de weg is het fantastisch, maar de verhoogde rubberen delen op de zool maken het veelzijdig genoeg om draag je verder en sneller op verschillende, minder ongerepte oppervlakken. De pasvorm is heerlijk veilig, dankzij het Flywire-systeem van Nike - 'ongelooflijk sterke kabels die samenwerken met de veters om je middenvoet en boog te omwikkelen voor een nauwsluitende, verstelbare ondersteuning,' terwijl 'de hielkraag over lange afstand van je achilles afloopt. comfort.'
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 1426
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Getting started!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest