t de capsule vier nieuwe colorwa

New to freshwater? This is the place to post!

t de capsule vier nieuwe colorwa

Postby caicai2017 » 2019-08-08 02:49

24 juli 2019 - Bij het trekken van stilistische elementen uit zowel de nieuwe Nike Mercurial als de Nike Air Max Plus, draait de Nike Mercurial TN helemaal om het combineren van straat en snelheid. Ge?nspireerd door de Mercurial Boot van de herfst van 2019, heeft de capsule vier nieuwe colorways.
Twee OG-modellen benadrukken de groep en worden het sterkst Nike Air Max 90 Damen be?nvloed Nike Air VaporMax Femme door de iconische Nike Air Max 97 Damen schoen via het gebruik van oversized Swoosh en een iriserende geruite afbeelding die naar traditionele voetbalsets knikt. Bovendien hebben twee paar TN Ultra een subtiel herhalend dambordpatroon en een tussenzool met lager profiel. Een Nike Kids-versie heeft het Mercurial-patroon op de hiel en een drievoudige zwarte basis. Flitsende aanrakingen en een oversized swoosh completeren alle ontwerpen.De nieuwe Nike Mercurial TN-modellen zijn wereldwijd verkrijgbaar bij Foot Locker en op nike.com. 24 juli 2019 - Bijna vijf jaar geleden maakte Odell Beckham Jr. 'de vangst' die katapulteerde hem naar het sterrendom en noemde hem de jonge koning van ontvangers. De Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ viert zijn groter-dan-het-leven-spel en het pad dat hij nam om daar te komen. Schorpioenen gestikt in de zijkant van Adidas Ultra Boost Dames de Nike Air Max 270 Femme kikker zijn een www.marioverta.it persoonlijke knipoog naar OBJ en zijn astrologische teken, Schorpioen. Zijn logo siert de teen in goud stiksel.
De Nike Vapor Untouchable Pro 3 is beschikbaar op 25 juli op nike.com en bij geselecteerde winkels. 23 juli 2019 - Toonaangevende met zijn minimale ontwerp en lichtgewicht gevoel, krijgt de Converse All Star Pro BB een levendige update met het Hyperbrights-pakket. Twee nieuwe kleuren hebben de Converse Star Chevron in een levendige Volt Glow. 25 juli 2019 - De Nike Joyride NSW Optik is speciaal ontworpen voor vrouwen en valt op door zijn slanke, kantloze bovenwerk en premium materialen. De lederen hak en kraag versmelt met een gevormde huid aan de bovenkant voor een speelse mix van traditioneel ambacht en moderne details. Extra hielhoogte geeft het Joyride-platform een ??unieke houding. 24 juli 2019 - Bij Adidas NMD Femme het trekken van Nike Air Max 270 Dames stilistische elementen uit zowel de nieuwe Nike Mercurial als de Nike Air Max Plus, draait de Nike Mercurial TN helemaal om het combineren van straat en snelheid. Ge?nspireerd door de Mercurial Boot van de herfst van 2019, heeft de capsule vier nieuwe colorways.
Twee OG-modellen benadrukken de groep en worden het sterkst be?nvloed door de iconische schoen via het gebruik van oversized Swoosh en een iriserende geruite afbeelding die naar traditionele voetbalsets knikt. Bovendien hebben twee paar TN Ultra een subtiel herhalend dambordpatroon en een tussenzool met lager profiel. Een Nike Kids-versie heeft het Mercurial-patroon op de hiel en een drievoudige zwarte basis. Flitsende aanrakingen en een oversized swoosh completeren alle ontwerpen. 24 juli 2019 - Bijna vijf jaar geleden maakte Odell Beckham Jr. "de vangst"Nike Air Max 95 Damen die hem naar Nike Air Max 97 Femme het sterrendom Adidas Superstar Dames katapulteerde en hem de jonge koning van ontvangers noemde. De Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ viert zijn groter-dan-het-levensspel en het pad dat hij nam om daar te komen.
Als symbool van zijn pasroute die naar de vangst leidde, heeft de klamp een gouden lineair ontwerp op de bovenkant. Schorpioenen gestikt in de zijkant van de kikker zijn een persoonlijke knipoog naar OBJ en zijn astrologische teken, Schorpioen. Zijn logo siert de teen in goud stiksel.
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 1370
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Getting started!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron