en poging om "de laatste mijlpaal in de

en poging om "de laatste mijlpaal in de

Postby caicai2017 » 2019-05-16 03:43

Dat is niet alleen een manier van spreken. De wereldrecordhouder uit Kenia heeft een ongekende negen opeenvolgende World Marathon Majors gewonnen. Vermoedelijk heeft het feit dat geen enkele mens Kipchoge lijkt te kunnen uitdagen hem ertoe aangezet om opnieuw een poging te wagen om sub-twee te gaan. Ter Adidas NMD Donne herinnering, twee jaar geleden, tijdens een door Nike gesponsord spektakel in Monza, Itali?, liep Kipchoge 26.2 mijl in 2:00:25. De aanstaande poging is eind september Nike Air Huarache Damen of begin oktober gepland in het Verenigd Koninkrijk. Deze keer wordt het gesponsord door Jim Radcliffe, miljardair CEO van het chemiebedrijf Ineos. Net als in Monza wordt van Kipchoge verwacht dat het een roterend team van pacers gebruikt - een logistiek voordeel dat de poging onverkiesbaar zou maken voor de offici?le recordstatus. Niet dat Kipchoge er om geeft.
"Het gaat niet om de IAAF, het Nike Air Force 1 Damen gaat om geschiedenis", vertelde hij de Guardian in een verwijzing naar het bestuursorgaan van het baanvak. "Ik wil echt een grote erfenis nalaten."
Onnodig te zeggen dat Kipchoge een grote Nike Air Max 97 Donne erfenis nalaat, zelfs als hij nooit nog een stap verder gaat, maar men kan zien waar hij vandaan Adidas Ultra Boost Mujer komt. Op dit punt in zijn carrière is een sub-twee uur durende marathon het laatste niet-aangevinkte vak. Al het andere, nog een Olympisch goud, nog een paar andere marathon majors, die zijn eigen belachelijke wereldrecord verbeteren, is gewoon meer hetzelfde. Een sub-twee uur durende marathon zou een kans bieden op onsterfelijkheid.
Dat is tenminste wat we moeten geloven. Net als bij het Breaking2-project van Nike in 2017, is het moeilijk om te zien hoe een evenement dat de omstandigheden waaronder standaardmarathons worden gerund radicaal wijzigt, aanspraak Nike M2k Tekno Hombre kan maken op de meest begeerde benchmark van de marathon. (De Ineos 1:59 Challenge factureert zichzelf als een poging om "de laatste mijlpaal in de atletiek" te bereiken. Om Nike Roshe Run Womens eerlijk te zijn, er is altijd een gevoel van subjectiviteit geweest bij het afwegen van de betekenis van atletische prestaties. in de afgelopen jaren met de komst van superschoenen die naar verluidt een ongekend prestatievoordeel zouden opleveren. Dat was een van de a-priori misvattingen van Breaking2 versie één: Nike probeerde het initiatief af te schilderen als bewijs dat, om het marketing-jargon te lenen, "geen mens is beperkt ", terwijl ze tegelijkertijd beweren dat ze een schoen hadden uitgevonden die vier procent sneller kon rennen.
Natuurlijk, voor beter of slechter, de ballyhooed Vaporfly 4% schoenen zijn altijd record in aanmerking komen. De Nike Air Max 90 Mujer pacemakeropstelling in Monza, aan de andere kant, die geschat werd door Nike om Kipchoge ongeveer 90 seconden te besparen in vergelijking met marathons van het hoogste niveau (waarbij Nike Air Force 1 Mujer pacers uiteindelijk afhaken), was uniek voor die gebeurtenis. We weten nog niet precies hoe de Ineos 1:59 Challenge zal worden opgevoerd, maar het lijkt waarschijnlijk dat het een vergelijkbare vraag aan Breaking2 zal stellen: wat is een inspanning van minder dan twee uur als je de meeste elimineert van de variabelen waarmee marathonlopers typisch te maken hebben?
caicai2017
Addicted member
 
Posts: 1426
Joined: 2017-10-13 06:20

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron